Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

"BroStar Game" για την αγορά των πρώτων απινιδωτών στην περιοχή της Αλμωπίας


Ο ΦΟ Αριδαίας σε συνεργασία με τους Unboxholics θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 29 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας το πρώτο BroStar Game, ένα υπερθέαμα μπάσκετ, με σκοπό την αγορά των πρώτων απινιδωτών στην περιοχή της Αλμωπίας. 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00 και προβλέπεται μια κόντρα άνευ προηγουμένου ανάμεσα στα δύο αδέρφια, Σάκη και Αλέκο Καρπά και τις ομάδες τους, σε όλα τα επίπεδα! 
Οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από αγαπημένα μέλη της ομάδας των Unboxholics, guests έκπληξη και από μέλη της οικογένειας του Φ.Ο.Α.. 
Εκτός από τον αγώνα, θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί για το κοινό, θα υπάρχουν συλλεκτικά δώρα, happenings και πολλά άλλα…

Στηρίζουμε όλοι έναν αγώνα Ζωής!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...