Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ο ΒΟΝΟ ΜΕ ΤΟ "ΟΝΕ.ΟRG" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ


Πιθανότατα έχεις μάθει ότι ο Bono των U2 έχει εμπλακεί ενεργά σε φιλανθρωπικά ζητήματα και έχει δημιουργήσει το «One» με σκοπό να...



βάλει τέλος στην πείνα που ευθύνεται για τον θάνατο 30.000 παιδιών στη Σομαλία μόνο τους τρεις τελευταίους μήνες.



«Πάνω από 30.000 παιδιά έχουν πεθάνει μόλις μέσα σε τρεις μήνες. Μητέρες αναγκάζονται να επιλέξουν ποιο θα ταΐσουν και ποιο θα αφήσουν να πεθάνει. Το 2011; Αυτό είναι χυδαίο. Είναι περίπλοκο, κανένας δεν προσποιείται ότι είναι εύκολο. Η Σομαλία δεν διαθέτει λειτουργική κυβέρνηση εδώ και 20 χρόνια, όμως οι ξηρασίες δεν χρειάζεται να έχουν ως συνέπεια την πείνα. Απλά δείτε την Κένυα και την Αιθιοπία που λαμβάνουν προληπτικά μέτρα.



Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν και, αν πραγματικά πιστεύουμε ότι η ζωή των παιδιών της Ανατολικής Αφρικής αξίζει το ίδιο με τη ζωή των δικών μας παιδιών, πρέπει να λάβουμε δράση», είναι η δήλωση του διάσημου τραγουδιστή.



Και ευτυχώς έχει τη στήριξη πολλών διασήμων μέχρι τώρα. Σε ένα πρόσφατο βίντεο που γυρίστηκε για να προωθήσει τον σκοπό αυτόν, συμμετείχαν πασίγνωστοι σταρ, όπως ο George Clooney, η Jessica Alba, ο Ewan McGregor, ο Colin Farrell και αρκετοί άλλοι.



Γυρίστηκε μία μικρού μήκους ταινία με τίτλο «The F Word: Famine is the Real Obscenity» («Η λέξη από Π: Η Πείνα είναι η πραγματική χυδαιότητα»), στο οποίο όλοι οι σταρ φαίνεται να λένε την γνωστή βρισιά από «f» που καλύπτεται με το χαρακτηριστικό μπιπ, μέχρι που στο τέλος αποκαλύπτεται ότι λένε τη λέξη «famine», δηλαδή πείνα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...