Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ!

15
Πολλοί το σχολίασαν χτες, λέγοντας ότι χρειάστηκε να παρέλθουν τέσσερις δεκαετίες ώστε να αποδεχθεί ο Μητροπολίτης Άνθιμος το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το «ΟΧΙ» στη βασιλεία.

Αντί για το σύνηθες , κατ΄ αυτόν, «νίκας τις βασιλεύσι» , μόλις έφτασε στον επίμαχο στίχο του Απολυτίκιου έψαλλε το«νίκας τοις ευσεβέσι», ενώπιον του Σαμαρά.

Κι όμως κάποιος παπάς από εκείνους που έψαλλαν μαζί του στη διάρκεια των εγκαινίων της ΔΕΘ επέμενε στο «νίκας τοις βασιλεύσι» με αποτέλεσμα να ακουστεί … παρήχηση.

Στην ουσία ο Μητροπολίτης ουδέποτε απομακρύνθηκε από τη Βασιλευομένη Δημοκρατία.

Επειδή όμως όπως αναφέρει το parapolitika.gr, γνωρίζει ότι ο Σαμαράς σε κάτι τέτοια έχει ιδιαίτερες … ευαισθησίες που προσεγγίζουν τον εκρηκτικό θυμό, επέλεξε να ρίξει νερό στο κρασί του έστω και για μία φορά. 




ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...