Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ..".ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο EROS RAMAZZOTTI"


Μαζικός αυνανισμός:

Η αλήθεια πίσω από το μύθο

Ο Eros Ramazzotti (όνομα που κατά πάσα πιθανότητα είναι καλλιτεχνικό), είναι ένας διεθνούς φήμης Ιταλός τραγουδιστής, με περισσότερες από 55 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, στην 25χρονη καριέρα του. Γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1963, σε ένα προάστιο της Ρώμης και από πολύ μικρός, αγάπησε το τραγούδι και τη μουσική. Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα. Ήταν εντελώς άφωνος. Στο σχολείο, όταν πήγαινε να μιλήσει, οι συμμαθητές του έκλειναν τη μύτη τους με το χέρι τους για να ειρωνευτούν τη χροιά της φωνής του. 

Για το λόγο αυτό ο Giussepe Pikolino (όπως αποφάσισα ότι τον λένε κανονικά), ξεκίνησε μαθήματα ορθοφωνίας, υποκριτικής και σύνθεσης, προκειμένου να μην τραγουδάει σαν το Νιόνιο του Καραγκιόζη. Το αποτέλεσμα, ήταν απογοητευτικό. Καμιά δισκογραφική δεν έπαιρνε στα σοβαρά, τον ταλαντούχο και φιλόδοξο Ιταλό καλλιτέχνη, στο άκουσμα της αστείας του φωνής, η οποία θα έκανε τη φωνή του Κώστα Φραγκολιά, να ακούγεται σαν αυτή του Φρανκ Σινάτρα. Όλα έμοιαζαν μάταια, όταν ξαφνικά...

Μια δισκογραφική εταιρεία, της οποίας το όνομα δεν μπορούμε να αναφέρουμε, προσέγγισε το μικρό Giusseppe και του πρότεινε συνεργασία. Δεν ήμουν μπροστά, αλλά νομίζω πως ο πρόεδρος της εταιρείας του είπε: "Κοίταξε να δεις Giussepe, ας είμαστε ειλικρινείς. Η φωνή σου κάνει μόνο για ντουμπλάρισμα κινουμένων σχεδίων, αλλά είσαι τυχερός, γιατί είμαι άνθρωπος με χιούμορ και πρέπει να ξοδέψω 1.000.000.000 λιρέτες σε μια τρελή ιδέα, αλλιώς θα πεθάνω". 

Έτσι και έγινε. Ο μικρός Giussepe, έγινε ο Eros Ramazzotti και τραγούδησε μαζί με δεκάδες καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως η Cher, η Tina Turner, ο Andrea Bocelli, η Anastacia, ο Joe Cocker, ο Luciano Pavarotti, ο Ricky Martin κ.α. 

Σήμερα, ο Giussepe, έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι πιθανότητα αν έμεναν στην Ελλάδα, θα άκουγαν και Βέρτη, Καρρά, Αντύπα και Μαρτάκη.

*Η παραπάνω ιστορία, ίσως να είναι αποτέλεσμα πολυήμερης αϋπνίας 8 ημερών και νυχτών.





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...