Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΣΤΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ.


Ντοκιμαντέρ απίστευτης κτηνοβασίας στην Κολομβία

Η παράδοση του σεξ με γαϊδάρους - Δείτε το τρέιλερ

Σοκ έχει προκαλέσει η ταινία «Donkey Love» που εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Underground Ταινιών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και η οποία ασχολείται με την παράδοση κτηνοβασίας στην Κολομβία, όπου άνδρες κάνουν απροκάλυπτα σεξ με γαϊδάρους. 

Η ταινία περιλαμβάνει σκηνές κτηνοβασίας και το περιεχόμενό της έχει προκαλέσει σάλο. 

«Αστεία, σοκαριστική και αμφιλεγόμενη, η ταινία ‘Donkey Love’ είναι ένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την άγνωστη παράδοση των Κολομβιανών να κάνουν σεξ με τους γαϊδάρους αλλά και να τους… ερωτεύονται. Αρχίζει σαν τελετουργικό στο οποίο οι πατεράδες μυούν τους γιους τους στο πέρασμα προς την ενηλικίωση, οπότε οι άνδρες είναι συνηθισμένο να απατούν τις γυναίκες τους με γαϊδάρους. Οι Κολομβιανοί πιστεύουν πως είναι καλό για τους γιους τους να κάνουν σεξ με γαϊδάρους επειδή τους προετοιμάζει για τις γυναίκες, κάνει το πέος τους μεγαλύτερο και τους απομακρύνει από την ομοφυλοφιλία. Είναι μάλιστα τόσο διαδεδομένο στη χώρα που υπάρχουν για την παράδοση αυτή τραγούδια, βιβλία, ακόμα κι ένα φεστιβάλ στο οποίο γιορτάζεται», αναφέρεται στις πληροφορίες που συνοδεύουν την ταινία. 

Είναι χαρακτηριστική η σκηνή στο τρέιλερ της ταινία όπου η δασκάλα ρωτά τους μαθητές της πόσοι έχουν πάει με γάιδαρο και σηκώνουν το χέρι… όλοι.

Δείτε το τρέιλερ...







ΠΗΓΗ...http://www.newsbeast.gr

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...