Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ένα πολύ εύκολο τέστ... (Όποιος δεν μπορεί να το βρει, αν μη τι άλλο θα πρέπει να ξανακάνει προβλήματα αριθμητικής δημοτικού!)

Ένα πολύ εύκολο τέστ... (Όποιος δεν μπορεί να το βρει, αν μη τι άλλο θα πρέπει να ξανακάνει προβλήματα αριθμητικής δημοτικού!)

========================================

Ειναι 2 συγκάτοικοι και παίρνουν τηλέφωνο σε ένα επιπλάδικο και παραγγέλνουν ένα τραπεζάκι το οποίο κοστίζει 50 Ευρώ. Βάζουν δηλαδή από 25 ο καθένας. Στέλνει τον πιτσιρικά ο μαγαζάτορας να τους το πάει και μετά την παράδοση του δινουν τα χρήματα. Μόλις φτάνει πίσω στο μαγαζί και δίνει τα 50 Ευρώ στο αφεντικό, εκείνος σκέφτετε ότι οι συγκάτοικοι είναι καλοί πελάτες του και αποφασίζει να τους επιστρέψει πίσω 5 Ευρώ. Τα δίνει λοιπόν στον μικρό να τους τα πάει. Στον δρόμο σκέφτετε ο μικρός, δεν κρατάω εγω τα 2 Ευρώ και να τους δώσω 3 πίσω, και έτσι κανει. Τους δίνει 3 Ευρώ πίσω, δηλ. από 1,5 στον καθένα.

Οπότε είναι σαν να έβαλε ο καθένας τους από 23,5 Ευρώ για το τραπεζάκι.

Aρα : 23,5+23,5= 47 Ευρώ + 2 που έχει ο μικρός στην τσέπη του 49 Ευρώ σύνολο!

Που είναι το 1 Ευρώ;;;;

1 σχόλια :

Efoson to epiplo kostizei 50€ analogei sto kathena apo 25€ opws swsta anaferete epita afou to "tsoglani" apo ta 5€ pou prepei na dwsei klevei ta 2€ to epiplo kostizei gia tous agorastes 47€ pou analogei ston kathena apo 23,5€<---(edw ypologizoume kai ta 2 € pou exei o mikros gt ousiastika einai san na allazei sto telos aytos thn timh tou epiplou ) etc athrizondas ta bgenei 23,5+23,5+3(ta epistrefomena)=50€

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...