Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.

Τελείωσε πριν λίγο η αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Προμάχων .
Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο νεότητας του χωριού και η προσέλευση των εθελοντών ήταν ικανοποιητική.
Στους εξυπηρετικότατους υπαλλήλους της κινητής μονάδας αιμοληψίας του νοσοκομείου Έδεσσας, παρουσιάστηκαν περίπου 40 εθελοντές, αλλά μετά από τους απαραίτητους ελέγχους, επετράπη σε 28 άτομα να προχωρήσουν στη διαδικασία της αιμοδοσίας.
Έτσι η τράπεζα αίματος απέκτησε άλλες 28 μονάδες στην κατοχή της και όπως μας πληροφόρησαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου, αυτή τη στιγμή η τράπεζα διαθέτει συνολικά 90 φιάλες.
Να τονίσουμε την συνεχή δράση του συλλόγου, με τις πάσης φύσεως βοήθειες, που παρέχει σε συνανθρώπους μας, μακριά από δημοσιότητες και φανφάρες.
Είναι ο σύλλογος γονέων , που εκτός από την αιμοδοσία , δραστηριοποιείται σε πολλούς άλλους τομείς, φιλανθρωπικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς, δίνοντας το παράδειγμα προς μίμηση.
Τα έργα του συλλόγου είναι η απάντηση σε ορισμένους κακεντρεχείς, που βγάζοντας τα ψυχολογικά τους κόμπλεξ, τολμούν και επικρίνουν τις κατά καιρούς δράσεις του.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...