Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΕ.Π.Α ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ.



«Θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Βουλευτή από την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων».

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κοκκόρη, τη Διοίκηση του ΙΚΑ και την υπεύθυνη των ΚΕ.Π.Α κ. Ελένη Νιαρχάκου, είχε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης. 

Ο Βουλευτής στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανέπτυξε τη θέση, την οποία είχε εκφράσει και στο παρελθόν, για τη λειτουργία ΚΕ.Π.Α. στην πόλη των Γιαννιτσών. Τόνισε στους υπεύθυνους την αναγκαιότητα για παροχή δυνατότητας στους ασφαλισμένους να καταθέτουν το αίτημα τους σε κάθε παράρτημα ΙΚΑ και να τους χορηγείται άμεσα και ο αριθμός πρωτοκόλλου. Επιπλέον, ζήτησε το παράρτημα των Γιαννιτσών, αλλά και κάθε παράρτημα ανά την επικράτεια, να αποτελεί σημείο, στο οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα να διενεργούνται επιτροπές ΚΕ.Π.Α.

Μάλιστα, ο κ. Σταμενίτης εξέφρασε την άποψη για αποκέντρωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων αλλά και την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας. Προς την κατεύθυνση αυτή πρότεινε να λειτουργήσουν Κέντρα Απονομής Συντάξεων στα παραρτήματα του ΙΚΑ της Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι, ενημέρωσαν το Βουλευτή ότι, στα πλαίσια της συνολικής αναδιάρθρωσης του Οργανισμού θα εξεταστούν τα παραπάνω αιτήματα και εμφανίστηκαν θετικοί στην πρόταση του κ. Σταμενίτη για λειτουργία ΚΕ.Π.Α. στην πόλη των Γιαννιτσών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...