Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ IHV.


Το δηλητήριο της μέλισσας προστατεύει από τον ιό HIV
Στο δηλητήριο της μέλισσας μπορεί να κρύβεται το μυστικό για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού ΗΙV. Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποίησαν γιατροί σε πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, μία ουσία που βρίσκεται στο δηλητήριο, καταστρέφει τον ιό του AIDS.

Η ουσία μελιτίνη, εφόσον αποδειχθεί πραγματικά αποτελεσματική, μπορεί να χρησιμποιηθεί για την παρασκευή ενός τζελ που θα εμποδίζει την μετάδοση του ιού κατά τη σεξουαλική επαφή.

Μέχρι στιγμής, τα φάρμακα που έχουν αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση του AIDS, απλώς καθυστερούν τον πολλαπλασιασμό του ιού μέσα στον οργανισμό. Η νέα ανακάλυψη μπορεί να αποτελέσει την πρώτη αγωγή που θα προστατεύει από την αρχική μόλυνση.
ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...