Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑΟ Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στην εκδήλωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στην Έδεσσα

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Οι δάσκαλοι, με την ευαισθησία και το έργο τους, δίνουν ελπίδα στην δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία

Την Έδεσσα και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας επέλεξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας για την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσής της με θέμα «Σχολείο Παιδαγωγικής Ελευθερίας και Δημοκρατίας».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/5) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου, παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Τάκης Γιάννου. Παρόντες ήταν επίσης ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, η κα. Λαμπρίδου Μαρία, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Έδεσσας, ο Κόκκαλης Βασίλης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γιαννιτσών, κ.ά. Κύριοι ομιλητές ήταν ο Κωνσταντίνος Ρέμελης, πρώην Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης, καλωσόρισε τους συνέδρους και αναφέρθηκε ειδικότερα στον διαχρονικό και ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι δάσκαλοι στην ελληνική κοινωνία, με το πολυ-επίπεδο έργο τους και  στηρίζοντας τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Ο ρόλος αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα που η Ελλάδα βιώνει την οικονομική ύφεση και τις επιπτώσεις της, τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην οργάνωση και τόνισε ότι το υψηλό της επίπεδο αναδεικνύει την Έδεσσα και την περιοχή της. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα τουριστικά αξιοθέατα και πολλούς χώρους σημαντικής πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς που διαθέτει η Πέλλα.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκε το θέμα της αξιολόγησης-αποτίμησης του εκπαιδευτικού έργου των δασκάλων, η πειθαρχική διαδικασία και οι θέσεις του κλάδου. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...