Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΕΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ



Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι από τον ΕΛΓΑ ανακοινώθηκε η χορήγηση προθεσμίας για υποβολή δηλώσεων ζημιάς από τους παγετούς 20-21 Μαρτίου και 4 Απριλίου 2015 σε οπωροφόρα δέντρα, όπως βερίκοκα, δαμάσκηνα, επιτραπέζια ροδάκινα και νεκταρίνια..
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η υποβολή δηλώσεων ορίστηκε από 6/5/2015 έως και 18/5/2015.

Όπως τονίζεται από τον ΕΛΓΑ:
-Δήλωση ζημιάς δικαιούται να καταθέσει ο παραγωγός ο οποίος θα υποβάλει και τη δήλωση καλλιέργειας του έτους ζημιάς (2015).
-Στη δήλωση ζημιάς συμπληρώνονται απαραίτητα όλα τα πεδία, όπως αυτά αναφέρονται και στη Δήλωση καλλιέργειας του 2015. Σε περίπτωση που αυτή δεν έχει υποβληθεί ακόμη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία της ΔΚΕ του 2014.
-Οι δηλώσεις υπογράφονται απαραίτητα από τον παραγωγό και τον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ.
-Εκπρόθεσμες δηλώσεις ζημιάς δεν θα γίνουν δεκτές.
Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας.
Αμέσως μετά την παραπάνω εξέλιξη, υπήρξε επικοινωνία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου με τον Προϊστάμενο του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας κ. Χρήστο Καρούσο και του μετέφερε το αίτημα πολλών παραγωγών της περιοχής μας να συμπεριληφθούν στις δηλώσεις και τα συμπύρινα ροδάκινα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...