Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ;



Τώρα μπορείτε να εισπνέετε την καφεΐνη αντί να την καταπίνετε 
Μια συσκευή όπως αυτή του ηλεκτρονικού τσιγάρου, έρχεται να δημιουργήσει νέα τάση 

Ξεχάστε την πρωινή στάση για καφέ ή τον απογευματινό εσπρέσο που θα σας κρατήσει ξύπνιους και σε εγρήγορση.

   Μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στην Ευρώπη νέες συσκευές, με ονόματα όπως το Eagle Energy Vapor, που υπόσχονται να προσφέρουν εισπνεόμενη έκρηξη καφεΐνης σε φοιτητές και επαγγελματίες οι οποίοι δεν μπορούν να σταματήσουν ό,τι κάνουν για να απολαύσουν έναν καφέ.

   Τα ενεργά συστατικά που βρίσκονται μέσα στη συσκευή η οποία μοιάζει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, είναι γκουαρανά (το φυτό του Αμαζονίου πλούσιο σε καφεΐνη), η ταυρίνη και το τζίνσεγκ. Σκεφτείτε το σαν ένα Red Bull για τους πνεύμονες.

   «Είναι ό,τι πρέπει για όταν είστε στο λιφτ του σκι, όταν κάνετε πεζοπορία,ή  όταν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας», δήλωσε ο Eliot Mashford, o Καναδός επιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από τη συσκευή εισπνοής Eagle, που εισάγεται στα περίπτερα, σε φαρμακεία και τα καζίνο σε όλη τη Βόρεια Αμερική. 



Η συσκευή λειτουργεί παρόμοια με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, τα οποία περιέχουν ένα θερμαντικό στοιχείο για να μετασχηματιστούν οι δραστικές χημικές ουσίες σε ατμό.

   Η συσκευή εισπνοής κοστίζει 8.99 $, και διαρκεί για περίπου 500 εισπνοές. Αν και κάθε συσκευή εισπνοής περιέχει μόνο 2 ml καφεΐνης (σε σύγκριση με τα περίπου 150 ml μιας κούπας) 10 έως 20 ρουφηξιές είναι η τέλεια ποσότητα. 

   Όπως και με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, η εισπνοή καφεΐνης θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα υγείας, ανέφερε ο Δρ Hensrud δ/ντης της κλινικής για την υγιεινή ζωή στη Mayo Clinic. Ο ίδιος δεν είχε δοκιμάσει το προϊόν, αλλά προειδοποίησε ότι η εισπνοή μιας τόσο διεγερτικής ουσίας, "εγείρει ερωτήματα" δεδομένου ότι το ποσοστό του ρυθμού απορρόφησης στο αίμα, είναι πιο γρήγορο από ό, τι με την κατάποση. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...