Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ GAY PRIDE ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ



Αδιάλλακτη η Ρωσία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις τις οποίες χαρακτηρίζει ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στους ανήλικους 

Oι ακτιβιστές της ΜΚΟ GayRussia για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανακοίνωσαν σήμερα πως οι αρχές της Αγίας Πετρούπολης απαγόρευσαν το προγραμματισμένο για τις 2 Αυγούστου Gay Pride.
 Προηγουμένως είχε απορριφθεί ένα ακόμη αίτημα για διεξαγωγή του Gay Pride στις 25 Ιουλίου ενώ οι ακτιβιστές δηλώνουν "Οι αρχές επικαλούνται ως πρόσχημα τον νόμο που απαγορεύει την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στους ανήλικους, ισχυριζόμενες ότι αυτή η παρέλαση μπορεί να τον παραβιάζει". 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μια οργάνωση βετεράνων στην οποία μετέχουν κυρίως πρώην αλεξιπτωτιστές είχε εκφράσει την οργή της για το σχέδιο διοργάνωσης του Gay Pride στις 2 Αυγούστου, την ίδια ημέρα που η Ρωσία κατά παράδοση τιμά την πολεμική αεροπορία της.

 Η Ρωσία, όπου η ομοφυλοφιλία θεωρείτο έγκλημα μέχρι το 1993 και ψυχική ασθένεια μέχρι το 1999 υιοθέτησε το 2013 έναν νόμο που τιμωρεί με πρόστιμο και ποινές φυλάκισης την ομοφυλοφιλική "προπαγάνδα" σε ανηλίκους. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...