Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ "ΟΙ ΜΙΣΗΤΟΙ 8"

Ο συνθέτης, ο σκηνοθέτης και η Συμφωνική Ορχήστρα της Τσεχίας

Ο συνθέτης, μαέστρος, ενορχηστρωτής και «αυτοκράτορας» της κινηματογραφικής μουσικής ξαναγράφει σάουντρακ για γουέστερν, πρώτη φορά, 40 χρόνια μετά την ταινία «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος». Πρεμιέρα, 07/01.
Ο πιο  επιδραστικός δημιουργός του αμερικανικού κινηματογράφου, έπεισε τον μάστερ τον σάουντρακ και πλέον μιλάμε για την πρώτη καλλιτεχνική τους σύμπραξη, στην 8ης ταινία του Ταραντίνο στο σινεμά με τίτλο «Οι Μισητοί Οκτώ».
Ενώ ο Ταραντίνο έχει χρησιμοποιήσει μουσική του Μορικόνε στις πέντε προηγούμενες ταινίες του, κατατάσσοντας τον εαυτό του ανάμεσα στους πιο σκληροπυρηνικούς θαυμαστές του Ιταλού, η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ιστορικό χαρακτήρα καθώς αποτελεί την πρώτη φορά στην Ιστορία που ο διάσημος συνθέτης γράφει μουσική αποκλειστικά, κομμένη και ραμμένη, σε ταινία του Ταραντίνο και είναι μάλιστα και η πρώτη φορά που ο Μορικόνε συνθέτει μουσική για ταινία γουέστερν, μετά από το σπουδαίο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος», το οποίο ολοκληρώθηκε 40 χρόνια πριν. 
Ο Ταραντίνο και οι ηθοποιοί Κερτ Ράσελ και Ουόλτον Γκόγκινς παρακολούθησαν τον Ένιο Μορικόνε να διευθύνει την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Τσεχίας σε μια ζωντανή ηχογράφηση της μουσικής της ταινίας «Οι Μισητοί Οκτώ» που θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο. 
Κατά την παραμονή τους στα θρυλικά στούντιο της Abbey Road, που έχουν φιλοξενήσει στο παρελθόν ορισμένα από τα ιερά τέρατα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως οι The Beatles και οι Pink Floyd, οι συντελεστές της ταινίας υπέγραψαν στον περίφημο τοίχο που βρίσκεται ακριβώς έξω από τον χώρο της ηχογράφησης. 
Η μουσική της ταινίας «Οι Μισητοί Οκτώ» με τις συνθέσεις του Ένιο Μορικόνε  κυκλοφορεί ήδη για αγορά, μέσα από το site: www.thehatefuleightsoundtrack.com. 
Η ταινία «Οι Μισητοί Οκτώ» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016.
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...