Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 2/ΘΕΣΙΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ


ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ 2/ΘΕΣΙΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ: ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΎΤΕΥΣΗ ΧΟΡΤΟΥ.

 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

2 σχόλια :

ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΊ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΊΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΟΡΌ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...