Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα από την Ομάδα Εθελοντών των Προμάχων για συμμετοχή στην πανελλήνια δράση "Let' s do it Greece"" Γεια σου, η Ομάδα Εθελοντών των Προμάχων θα συμμετάσχει στην πανελλήνια δράση Let' s do it Greece και θα πραγματοποιήσει παρεμβάσεις σε περιοχές του χωριού, με στόχο την βελτίωση και τον καλλωπισμό του οικισμού.

Για τον σκοπό αυτό θα γίνει συνάντηση στο Κέντρο νεότητας την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 8 το απόγευμα.

 Στη συνάντηση θα συζητήσουμε προτάσεις και ιδέες για το τί μπορούμε να κάνουμε, ώστε να βγει κάτι όμορφο από την όλη κινητοποίηση.

Για τον λόγο αυτό σε προσκαλούμε να ενωθείς με την ομάδα μας ώστε να γίνουμε πολλοί και να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη για τον τόπο μας,...."Σχετικές δράσεις:


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...