Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Ετήσια συγκέντρωση της ομάδας "Καταρνίτσα"


Την καθιερωμένη Ετήσια συγκέντρωσή της έκανε ο ομάδα "Καταρνίτσα" στο ταχυφαγείο "Grecos" των Προμάχων.

Η ομάδα αποτελείται από πολλά μέλη, κυρίως κατοίκους του χωριού και διανθίζεται από πολλούς φίλους από τους γειτονικούς οικισμούς, ενώ εκτός από τις κυνηγετικές δράσεις, ασχολείται και με περιβαλλοντικές ενέργειες, προστατεύοντας την χλωρίδα και την πανίδα του τομέα στον οποίον δραστηριοποιείται.
Πλούσιο τραπέζι με διαλεχτά κρεατικά και εδέσματα, ενώ το κρασί και το φρεσκοβρασμένο τοπικό τσίπουρο είχαν την τιμητική τους.
Πειράγματα, γέλια και διαγωνισμοί για το πειστικότερο κυνηγετικό "ψέμα", από τους παλαιότερους, ενώ τα νεαρά στελέχη της ομάδας άκουγαν και ρουφούσαν σαν σφουγγάρια τις εξιστορήσεις των βετεράνων.
Όμορφο και άκρως οικογενειακό κλίμα, σημάδι της συνοχής όχι μόνο της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά και ολόκληρης της μικρής μας κοινωνίας, μιας και τα κεράσματα στους διερχόμενους από το μαγαζί, έδιναν κι έπαιρναν.
Ο δε κατάμεστος με κάθε λογής "καλούδια" δίσκος, που με αγάπη και γενναιοδωρία προσέφεραν οι διοργανωτές στον γράφοντα το άρθρο, ήρθε και επιβεβαίωσε την αδιαμφισβήτητη πεποίθησή του ότι, σαν το χωριό, δεν έχει πουθενά.














ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...