Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

4η Ομιλία στην Αριδαία με θέμα: «Τρίτη Ηλικία: Καταξίωση ή Απόγνωση»


4η Ομιλία στην Αριδαία με θέμα:
«Τρίτη Ηλικία: Καταξίωση ή Απόγνωση»

Τη Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Τρίτη Ηλικία: Καταξίωση ή Απόγνωση» με εισηγήτρια την κα. Σοφία Νικολαίδου, Κοινωνική Λειτουργό, στέλεχος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Αριδαίας.

«Έχω ζήσει μια ικανοποιητική ζωή; Τι σχέσεις έχω δημιουργήσει στη ζωή μου; Ποιοι άνθρωποι είναι ακόμα κοντά μου; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε μπορεί να νιώθω καλά, καταξιωμένος και ότι τα έχω καταφέρει, αν όχι τότε…;;» 

Στη διάρκεια της εισήγησης θα παρουσιαστούν τα αναπτυξιακά στάδια ζωή σύμφωνα με τον Erik Erikson καθώς και οι παράγοντες που μπορεί να συμβάλουν στο αίσθημα της καταξίωσης ή αντίστοιχα της απόγνωσης στην τρίτη ηλικία.

Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες όλων των ηλικιών ! 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810 - 51174.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...