Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Ενίσχυση του Δασαρχείου Αριδαίας με ένα καινούργιο τετρακίνητο αυτοκίνητο


Γιάννης Σηφάκης:  Εγκρίθηκε η ενίσχυση του Δασαρχείου Αριδαίας με ένα καινούργιο τετρακίνητο αυτοκίνητο 
Προωθείται η ενίσχυση του με γκρέιντερ και JCB για την συντήρηση της δασικής οδοποιϊας 

Ο Γιάννης Σηφάκης είχε ζητήσει πριν από τρείς μήνες από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο και τον Διευθυντή προστασίας Δασών κ. Δημόπουλο την ενίσχυση του Δασαρχείου Αριδαίας ( που είναι εκ των παραγωγικότερων Δασαρχείων της χώρας) άμεσα με καινούργιο αυτοκίνητο και χωματουργικά μηχανήματα ( γκρέϊντερ και JCB) . Ακόμη με 3 ακόμη δασολόγους για να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των δασικών συμπλεγμάτων που  του ανήκουν αλλά να είναι σε θέση να εκπονεί και δεκαετείς διαχειριστικές μελέτες που λείπουν σήμερα. 
Ο Υπουργός και ο Διευθυντής Δασών θεώρησαν δίκαια τα αιτήματα και δεσμεύτηκαν να τα εξετάσουν και να προγραμματίσουν την επίλυση τους.
Τις προηγούμενες μέρες εγκρίθηκε η προμήθεια ενός καινούργιου τετρακίνητου αυτοκινήτου για το Δασαρχείο Αριδαίας το οποίο θα παραληφθεί την επόμενη εβδομάδα. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...