Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας το έργο συντήρησης δημοτικής οδοποιίας.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
(ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ, ΝΟΤΙΑ, ΡΙΖΟΧΩΡΙ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ, ΟΡΜΑ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας το έργο συντήρησης δημοτικής οδοποιίας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί συνέχεια των παρεμβάσεων που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή σε όλη την έκταση του Δήμου μας και αφορά στις Τοπικές Κοινότητες Περίκλειας, Νότιας, Ριζοχωρίου, Πιπεριάς, Λυκοστόμου, Όρμας, Πολυκάρπης, Μεγαπλατάνου και Μοναστηρακίου.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν παρεμβάσεις αποκατάστασης με καθάρισμα των σαθρών τμημάτων του οδικού δικτύου και ασφαλτόστρωση, αφού πρώτα καθαριστεί ο παλιός και φθαρμένος ασφαλτοτάπητας.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου με το ΦΠΑ είναι 58.959 ευρώ, ενώ η επίβλεψη θα γίνει από το Τμήμα Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Με την παρέμβαση αυτή συνεχίζουμε να κλείνουμε λακκούβες σε όλη την έκταση του Δήμου μας, επιλύοντας χρόνια προβλήματα που παρουσιάζει το οδικό μας δίκτυο. Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί φυσική συνέχεια των προηγούμενων ανάλογων έργων, ώστε να καλύψουμε όλα τα χωριά μας ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες που παρουσιάζουν. Εμείς συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα συνεχίσουμε να καταγράφουμε όλα τα ζητήματα και να δίνουμε λύσεις όπου αυτό είναι δυνατό. Για την καταγραφή των αναγκών, υπήρξε μια εποικοδομητική συνεργασία του συνεργάτη μου Αντιδημάρχου Χρήστου Γεωργίου με τους Προέδρους».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...