Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Ενημέρωση από την Π.Ε. Πέλλας σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό


Ενημέρωση από την Π.Ε. Πέλλας σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό

Καθότι η καλή κατάσταση του οδικού δικτύου και η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών αποτελεί συνδυασμό πραγμάτων, ένα από τα οποία είναι και ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καταβάλλει προσπάθειες για τη συντήρηση και βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης στον τομέα αυτόν.

Μετά και από επισημάνσεις πολιτών και μέσων ενημέρωσης σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό στον κόμβο της Πέλλας, επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, σημείο επικίνδυνο για την ασφάλεια των ανυποψίαστων πολιτών οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, πραγματοποιήθηκε, μετά από εντολή της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά, τεχνικός έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί βιαίως (κλαπεί) τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η αρμοδιότητα της συντήρησης και της αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού στο σημείο που προαναφέρθηκε δεν ανήκει στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας, εντούτοις, έχουν γίνει σχετικές ενέργειες ενημέρωσης της αρμόδιας υπηρεσίας. Κατά την αποκατάσταση και λόγω των βίαιων φθορών που έχει υποστεί το δίκτυο, πιθανώς να εμφανιστούν νέες βλάβες σε εξαρτήματα και συνδέσεις, το κόστος των οποίων δεν μπορεί να εκτιμηθεί επί του παρόντος.


Η Π.Ε. Πέλλας αξιοποιεί κάθε πρόσφορο οικονομικό μέσο σε ανταποδοτικές παρεμβάσεις, ειδικότερα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και στην κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν κι άλλες εργασίες στο οδικό δίκτυο το επόμενο διάστημα για τη βελτίωση των προδιαγραφών ασφαλούς διέλευσης.      

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...