Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Ασφαλτόστρωση τμημάτων του οδικού δικτύου στους οικισμούς Όρμας, Προμάχων, Γαρεφείου, Πιπεριάς, Αγάθης, καθώς επίσης και στην Αριδαία.


ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ
(ΟΡΜΑ, ΠΡΟΜΑΧΟΙ, ΓΑΡΕΦΙ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΓΑΘΗ, ΑΡΙΔΑΙΑ)

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας η υλοποίηση του έργου ασφαλτόστρωσης Δ.Ε. Αριδαίας.
Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση τμημάτων του οδικού δικτύου στους οικισμούς Όρμας, Προμάχων, Γαρεφείου, Πιπεριάς, Αγάθης, καθώς επίσης και στην Αριδαία.

Πιο συγκεκριμένα:

-Στο Γαρέφι θα γίνει πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος με άσφαλτο. Πρόκειται για μία πολλή σημαντική παρέμβαση, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα οδηγεί στα κοιμητήρια.

-Στην Πιπεριά θα γίνει πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος με άσφαλτο στο δρόμο που οδηγεί στον οικισμό Μικροχωρίου.

-Στην Αγάθη θα γίνει πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος με άσφαλτο σε κεντρικό δρόμο που εξυπηρετεί τους κατοίκους του χωριού.

-Στους Προμάχους θα γίνει παρέμβαση καθαίρεσης και πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος με άσφαλτο στην είσοδο του χωριού, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα αποτελεί κίνδυνο για τους οδηγούς.

-Στην Όρμα θα γίνει παρέμβαση καθαίρεσης και πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος με άσφαλτο σε τμήμα του οδικού δικτύου που οδηγεί από το κέντρο του οικισμού προς το βουνό.

-Στην πόλη της Αριδαίας και συγκεκριμένα στην οδό Γερμανού Καραβαγγέλη έχει διανοιχτεί νέος δρόμος όπου θα γίνουν εργασίες κατασκευής επιχώματος, κατασκευής ρείθρων και κρασπέδων, κατασκευή φρεατίων απορροής όμβριων υδάτων της οδού, καθώς επίσης και στρώσιμο με άσφαλτο. Πρόκειται για ένα νέο δρόμο που θα αποτελέσει πρόσβαση για το σχολικό συγκρότημα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και θα συνδέσει τους κόμβους με την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου με το ΦΠΑ είναι 79.871 ευρώ και η επίβλεψη θα γίνει από το αρμόδιο Τμήμα Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό κλίμα, εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε για να λύνουμε προβλήματα και ζητήματα που λίμναζαν εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί με τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Χρήστο Γεωργίου συνεργαστήκαμε με τους Προέδρους και καταλήξαμε στην παραπάνω τελική μορφή του έργου. Πρόκειται για τμήματα του οδικού δικτύου εντός των οικισμών, τα οποία αποτελούν αίτημα των ίδιων των πολιτών. Φυσικά, γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπάρχουν και άλλες πολλές τέτοιες περιπτώσεις σε όλη την έκταση του Δήμου μας και έχουμε δεσμευτεί ότι θα τις εξετάσουμε όλες με προσοχή και υπευθυνότητα και επιφυλασσόμαστε να παρέμβουμε όπου κρίνουμε ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη. Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στο τμήμα της Αριδαίας, όπου ουσιαστικά ανοίγουμε ένα νέο δρόμο, ο οποίος θα διευκολύνει την πρόσβαση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο καθώς επίσης και την γενικότερη κυκλοφορία μιας και θα συνδέσει την περιοχή των κόμβων με αυτή της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...