Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με θέμα "Τα Soft Skills και ο ρόλος τους στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον"


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση η ημερίδα που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με θέμα "Τα Soft Skills και ο ρόλος τους στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον"

Οι εισηγήσεις αφορούσαν τόσο στις προοπτικές της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Γιόρτσος Γ.) όσο και (κύριο μέρος) στις κοινωνικές δεξιότητες (Κοτζαϊβάζογλου Ι.)
Οι σπουδαστές αλλά και το κοινό είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και διαδραστικά να συμμετέχουν στο σεμινάριο αυτό με τον καλεσμένο επικοινωνιολόγο.

Μετά τη λήξη προσφέρθηκαν απογευματινά συνοδευτικά από τους Chef και Αρτοζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ενώ σχεδόν καθολική ήταν η θετική εντύπωση για το σεμινάριο αλλά και για την επανάληψη αυτού με ίδια ή παρεμφερή θεματολογία.

Ευχαριστούμε τον καλεσμένο μας κ. Κοτζαϊβάζογλου και όλους όσοι συμμετείχατε και σας καλούμε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε όλες τις δράσεις μας που στοχεύουν στην εξωστρέφεια των προγραμμάτων εξειδίκευσης που παρέχονται από τον εκπαιδευτικό μας οργανισμό.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...