Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Χρυσό και Αργυρό μετάλλιο για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ… αυτή τη φορά στην Κομμωτική Τέχνη!!!Ακόμη δύο μετάλλια (Χρυσό και Αργυρό) για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ… αυτή τη φορά στην Κομμωτική Τέχνη!!!
Για μια ακόμη φορά σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ διακρίνονται μετά τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό και κάνουν περήφανους γι’ αυτούς και τους εκπαιδευτές τους.
Μετά τις διακρίσεις των Chef και Αρτοζαχαροπλαστών, έρχεται άλλη μια σπουδαία στιγμή διάκρισης για τις σπουδάστριες Χατζηγιάννη Άννα και Τουμανίδου Στέλλα που φοιτούν στο Β΄ μόλις εξάμηνο  της Κομμωτικής Τέχνης στο ΙΕΚ μας.
Συγχαρητήρια τόσο για το θάρρος που έδειξαν τα κορίτσια μας και  συμμετείχαν όσο και για τη σπουδαία επίδοση, η οποία θα τους συνοδεύει σε όλη την επαγγελματική πορεία.
Χρυσό έλαβε η Χατζηγιάννη Άννα από τη Σκύδρα,  στην κατηγορία  «Γυναικείο Βραδινό Χτένισμα» ενώ η Τουμανίδου Στέλλα από το Νεοχώρι,  έλαβε Αργυρό στην κατηγορία «Νυφικό Χτένισμα»
Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στις εκπαιδεύτριες, κ. Νικολάου, κ. Γκερλή και κ. Κουτσουρά που συντόνισαν και καθοδήγησαν την Άννα και τη Στέλλα στη σημαντική αυτή διάκριση.
Για εμάς στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τέτοιες  προσπάθειες αποτελούν τον πυρήνας της σκέψης και νοοτροπίας μας.
 Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε δράση που προωθεί την ποιότητα στην επαγγελματική κατάρτιση και θα στέκεται δίπλα στους σπουδαστές  μας με κάθε τρόπο!!!!

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Α. Γεώργιος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...