Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας


Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας για το Πασχαλινό Bazaar
Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αριδαίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τίμησαν με την παρουσία τους το Πασχαλινό Bazaar, που διοργάνωσε για πρώτη φορά το σχολείο μας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αριδαίας. 
Δεκάδες πολίτες επισκέφθηκαν την έκθεση και αγόρασαν πασχαλινές λαμπάδες και χειροποίητα προϊόντα, που δημιούργησαν οι μαθητές με τους καθηγητές τους, δείχνοντας έμπρακτα την ηθική και κοινωνική ευαισθησία τους. Η συμμετοχή στη δράση μας αποδεικνύει την ειλικρινή αγάπη της τοπικής κοινωνίας για τα παιδιά του σχολείου μας και μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου», το Διευθυντή του σχολείου κ. Αστρανίδη Γεώργιο και τους καθηγητές Μουσελεμίδη Δ., Μαντά Α., Αλατζίδου, Δ. και Καλαϊτζοπούλου Κ., των οποίων η πολύτιμη βοήθεια και στήριξη,  συνετέλεσαν καταλυτικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους των τοπικών εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που στήριξαν και πρόβαλαν τη δράση μας. 

Ευχόμαστε ολόψυχα 
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! 

Ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας
     Βασδάρης Αναστάσιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...