Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΔΕ ΠΕΛΛΑΣ.



 Στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/2/2013 η απολογιστική εκδήλωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και των σχολικών μονάδων της, με συνδιοργανωτές της εκδήλωσης το Δήμο Αλμωπίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτρης, ο Διευθυντής της ΔΔΕ Πέλλας, κ. Κούγκας Κων/νος, ο Διευθυντής της ΠΔΕ Πέλλας κ. Αδαμίδης Δημήτριος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας κ. Ιωάννης Ανδρίτσος, οι Αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Χρήστου, Δέσποινα Καλδερεμτζή, Αναστάσιος Θεοδωρίδης, Σταύρος Καραμαριάς και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής κ. Θωμάς Δεμιρτζίδης.

   Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση εργασιών από μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου, του 1ου ΕΠΑΛ και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας, του ΓΕΛ Εξαπλατάνου και του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών.

   Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, κ.  Δημήτρης Πασόης, ο οποίος αναφέρθηκε στις σπουδαίες και πολύμορφες εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν η Δ.Δ.Ε. Πέλλας και οι σχολικές μονάδες της, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα 100 χρόνια της ελευθερίας μας, δίνοντας στο φώς σημαντικά στοιχεία της εκπαίδευσης της εποχής εκείνης και προβάλλοντας μία μεγάλη αλήθεια:    

   Ότι είμαστε ένας λαός με συνέχεια, φτιαγμένος για να ξεπερνά μεγάλα και τεράστια εμπόδια.

   Έπειτα, ακολούθησε ο απολογισμός των δράσεων της ΔΔΕ Πέλλας από τον Διευθυντή της ΔΔΕ Πέλλας, κ. Κούγκα Κων/νο, ο οποίος περιέγραψε κατά άξονα τις εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις σχολικές μονάδες του Νομού Πέλλας.

   Μετά το τέλος της εκδήλωσης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Αριδαίας, μαθητικά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της Μακεδονίας και του Πόντου, με τη συμμετοχή της Παραδοσιακής Ευρωπαϊκής Χορωδίας και του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών.

   Παράλληλα, με την παραπάνω εκδήλωση, στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου της Αριδαίας, λειτούργησε έκθεση βιβλίων, φωτογραφιών, προσωπογραφιών των Μακεδονομάχων ηρώων και της μάχης των Γιαννιτσών.

Από το Δήμο Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...