Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ.



Επιστολή στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ απέστειλε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να ζητήσει την παράταση της προθεσμίας για την τακτοποίηση των ασφαλιστικών εισφορών από πλευράς των παραγωγών.  Ο κ. Σταμενίτης τονίζει στην επιστολή του ότι, παρά την αρχική παράταση και τη μεταφορά της ημερομηνίας για την καταβολή των οφειλών από 31/12/2012 στις 31/01/2013, πολλοί ήταν οι παραγωγοί που αδυνατούσαν να ανταποκριθούν οικονομικά, ενώ αρκετοί αγνοούσαν τη λήξη της προθεσμίας με συνέπεια να μην πληρώσουν τις εισφορές τους. Ως αποτέλεσμα οι παραγωγοί αυτοί δεν εισέπραξαν τις αποζημιώσεις από τις ζημιές που υπέστησαν οι παραγωγές τους.

Ο κ. Σταμενίτης ζητά από τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ να δοθεί νέα παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ώστε να μην θεωρούνται εκπρόθεσμοι όσοι πλήρωσαν μέσα στο Φεβρουάριο αλλά και να διευθετήσουν την εκκρεμότητα τους και οι εναπομείναντες που ακόμη δεν έχουν καταβάλει τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Στην επιστολή του ο Βουλευτής τονίζει ότι η καθυστέρηση που υπήρξε από την πλευρά των παραγωγών οφείλεται μόνο στην οικονομική τους αδυναμία να ανταπεξέλθουν και γι΄ αυτό ζητά την κατανόηση του ΕΛΓΑ και, ως εκ τούτου, την άμεση επίλυση του προβλήματος, ώστε οι παραγωγοί να λάβουν κανονικά την αποζημίωση τους σύμφωνα με το πόρισμα που τους έχει εκδοθεί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...