Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΟΝ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ



Ως γνωστόν, ο Γιώργος Καρασμάνης με αφορμή δημοσίευμα της έγκυρης τοπικής εφημερίδας «Εδεσσαϊκή» ότι συζητείται η μεταφορά της έδρας της Υπηρεσίας της ΙΖ΄ Εφορίας Αρχαιοτήτων από την Έδεσσα στην Πέλλα, είχε επανέλθει στο ζήτημα καταθέτοντας νέα σχετική Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό, με την οποία τον καλούσε να τηρήσει την πρόσφατη δέσμευσή του προς τον ίδιο για παραμονή της συγκεκριμένης Υπηρεσίας στην Έδεσσα, δίνοντας έτσι ξεκάθαρη απάντηση επ’ αυτού στους πολίτες της πρωτεύουσας του Νομού.
Ο αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός  Πολιτισμού κ. Τζαβάρας, απαντώντας στο Γιώργο Καρασμάνη, ουσιαστικά διαψεύδει τη φημολογούμενη μεταφορά της έδρας της ΙΖ΄ Εφορίας Αρχαιοτήτων, αφού μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται.






ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2013          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...