Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣΑριδαία, 2/8/2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

Το έμπρακτο ενδιαφέρον της για το Νηπιαγωγείο Πολυκάρπης δείχνε ο Δήμος Αλμωπίας.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου επισκέφθηκαν το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν παλιότερα ο Παιδικός Σταθμός του χωριού που σήμερα δεν λειτουργεί. 
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να πραγματοποιήσουν αυτοψία στον χώρο ώστε να φιλοξενηθούν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, καθώς το κτίριο που στεγάζονται μέχρι σήμερα παρουσιάζει σοβαρές δυσλειτουργίες, όπως για παράδειγμα με τη σκεπή που έχει υποστεί σημαντικές φθορές λόγω παλαιότητας.
Έτσι, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν άμεσα κάποιες απαραίτητες εργασίες, όπως ο ελαιοχρωματισμός των χώρων, η επισκευή κάποιων μικρών φθορών και ο ευπρεπισμός του περιβάλλοντα χώρου, ώστε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να φιλοξενήσει το Νηπιαγωγείο του χωριού.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Πριν λίγο καιρό γονείς μου είχαν αναφέρει τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νηπιαγωγείο. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των συμπολιτών μας, η Δημοτική Αρχή προχωρά άμεσα στην υλοποίηση της παραπάνω λύσης με στόχο να απολαμβάνουν οι μικροί μαθητές καλύτερες συνθήκες».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...