Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τη Συντονιστική Επιτροπή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Π.Ε. ΠέλλαςΣυνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τη Συντονιστική Επιτροπή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Π.Ε. Πέλλας  

Η Συντονιστικής Επιτροπή του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» της Π.Ε. Πέλλας επισκέφτηκε σήμερα (2/8) τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, για ενημέρωση και συνεργασία. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή αποτελείται από τους κ. Διούδη Αντώνη (Πρόεδρο), Καλαϊτζή Αντώνη (μέλος) και Μπουνταγκίδη Ρωμέο (μέλος).

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του κόμματος που συμμετέχει στην κυβέρνηση, για την πορεία του αναπτυξιακού προγραμματισμού και τα σημαντικά έργα που υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Επεσήμανε ότι το σημαντικότερο έργο υποδομών για την Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία είναι το ενιαίο έργο των «παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας» το οποίο παρουσιάζει πλήρη μελετητική ωριμότητα και αναμένεται η χρηματοδότησή του από κεντρικούς οικονομικούς πόρους. Αποτελεί ένα σημαντικό έργο το οποίο η πολιτεία οφείλει στην Πέλλα η οποία δεν έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό. Για τη χρηματοδότηση του έργου χρειάζεται η συνεργασία και από κοινού διεκδίκηση με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων της Πέλλας. Μάλιστα συμφωνήθηκε να ενημερώσει η συντονιστική επιτροπή τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Καμμένο προκειμένου να γίνουν ενέργειες για ένταξη του έργου προς χρηματοδότησης από τα αρμόδια υπουργεία.


Η Συντονιστική Επιτροπή πραγματοποιεί έναν κύκλο επαφών και συναντήσεων με φορείς και πρόσωπα της Π.Ε. Πέλλας για τη διάγνωση των τοπικών προβλημάτων και των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο του κόμματος και να καλύψει το «κενό» που υπάρχει λόγω έλλειψης τοπικού βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...