Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Εδεσσαϊκό Θέατρο: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν φέτος το καλοκαίρι στη Γαβαλιώτισσα, στη μεγάλη γιορτή του Θεάτρου!»«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν φέτος το καλοκαίρι στη Γαβαλιώτισσα, στη μεγάλη γιορτή του Θεάτρου!»

Πιστοί στο όραμά μας και με την υποστήριξή σας κινητήριο δύναμη,  συνεχίζουμε την πορεία μας βάζοντας κάθε φορά υψηλότερους στόχους.
Το μεράκι και η εργατικότητα που χαρακτηρίζει όλους όσοι ανήκουν στη μεγάλη αυτή θεατρική οικογένεια, στοιχεία που μαζί με την αστείρευτη αγάπη για την Τέχνη του Θεάτρου, έχουν καταφέρει να αναδείξουν το Εδεσσαϊκό Θέατρο ως ένα σύλλογο που πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης αλλά και στις καρδιές του θεατρόφιλου κοινού.
Ανταποδίδοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια,  αποφασίσαμε να διοργανώσουμε Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου από 18-28 Αυγούστου 2016. Μια πρωτοβουλία που αγκάλιασε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας καθώς ανταποκρίθηκε στην πρόταση συνεργασίας για την σωστή διοργάνωση του Φεστιβάλ, θέτοντας τις βάσεις για ένα θεσμό που γεννιέται φέτος  και που θα συμβάλει καθοριστικά στο πολιτιστικό έργο του Δήμου Έδεσσας. 
Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του ανοιχτού Θεάτρου Γαβαλιώτισσας προσδιορίζει ένα ζωντανό σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς, έτοιμο να υποδεχτεί θεατρικά σχήματα της ευρύτερης περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας,  δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν αξιόλογες παραστάσεις. Ευελπιστούμε με τη δική σας συμβολή, το όραμα, η δίψα και η επιθυμία για δημιουργία παρόμοιων εκδηλώσεων, να γίνονται πραγματικότητα. Εμείς από την πλευρά μας, υποσχόμαστε πως θα προσπαθούμε συνεχώς να ανταποδίδουμε την στήριξη σας και την αγάπη σας με πολλούς τρόπους.
Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, ευχαριστεί τον Διευθυντή  της  ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε κο Τακατζόγλου Κωνσταντίνο για την άψογη συνεργασία και την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια του συλλόγου για Θεατρική ανάταση στην πόλη καθώς και τον Δήμο Έδεσσας για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης της αποστολής της Θεατρικής ομάδας στο Φεστιβάλ Κορίνθου.
Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο εκλεκτό μέλος του συλλόγου μας Δημήτρη Γούλιο, που κατάφερε να διακριθεί στις προκριματικές εισαγωγικές εξετάσεις των τμημάτων Δραματικής σχολής του Κ.Θ.Β.Ε. και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...