Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Ο Γιάννης Σηφάκης κεντρικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ σε ενεργειακό νομοσχέδιο στη ΒουλήΟ Γιάννης Σηφάκης κεντρικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο 
«Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης - Διατάξεις για το νομικό και λειτουργικό διαχωρισμό των κλάδων προμήθειας και διανομής στην αγορά του φυσικού αερίου και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε στη Βουλή
Το νομοσχέδιο περιέχει αλλαγή του τρόπου στήριξης των Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με συμμετοχή τους στην αγορά προς όφελος της ανάπτυξης τους για να επιτευχθούν οι στόχοι της χώρας ως το 2020 αλλά και η προστασία του τελικού καταναλωτή από υπέρογκες χρεώσεις μέσω του ΕΤΜΕΑΡ. 
Ακόμη ρυθμίζει θέματα που απασχολούν τις ΑΠΕ λύνοντας ώριμα αιτήματα χρόνων. 
Ρυθμίζει θέματα φυσικού αερίου και εισάγει ρυθμίσεις Υπουργείου Περιβάλλοντος, Εσωτερικών, Εργασίας, Πολιτισμού και άλλες διατάξεις. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...