Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Αριδαία, 2/8/2016

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Αλμωπίας στο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε όσον αφορά στην άρδευση της Πολυκάρπης.
Συγκεκριμένα, σημειώθηκε σημαντική βλάβη στη γεώτρηση που βρίσκεται στην περιοχή «Νταμάρι», με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν πολλά στρέμματα με καλλιέργειες. Για το ζήτημα που προέκυψε ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος με παρέμβασή του σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα έδωσε άμεση λύση.
Για την επίλυση του προβλήματος έγινε επέκταση του δικτύου κατά 100 μέτρα, ώστε να συνδεθεί με την γεώτρηση της περιοχής «Πασχαλίδη».
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Η Δημοτικής μας Αρχή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με στόχο την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων ζητημάτων. Με το πρόβλημα που προέκυψε στην Πολυκάρπη, κινδύνευσαν πολλά στρέμματα με καλλιέργειες.  Ωστόσο, η παρέμβασή μας ήταν άμεση και αποφύγαμε τα χειρότερα. Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό κλίμα, εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους αγρότες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...