Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Θεολόγος Τσακίρης στα γραφεία της Π.Ε. Πέλλας


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά: «Περιφερειακή Ενότητα και ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουμε την εποικοδομητική συνεργασία»


«Επιθυμούμε και εκτιμούμε ότι θα συνεχίσουμε την πολύ καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα» ήταν μια χαρακτηριστική φράση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά στην εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Θεολόγος Τσακίρης στα γραφεία της Π.Ε. Πέλλας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής τόνισε ως πρώτιστο μέλημά του την αντιμετώπιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Επίσης, εξήρε το επίπεδο των συνεργατών του και των στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας και δήλωσε ότι η περιοχή είναι φιλήσυχη και φιλόξενη προς τον επισκέπτη.

Η κυρία Αηδονά ευχήθηκε στον κύριο Τσακίρη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, υπογραμμίζοντας τη στήριξη του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, αφού, ο στόχος της βελτίωσης των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης και της ανόδου του επιπέδου ποιότητας ζωής είναι κοινός.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Υποδιευθυντής κ. Πέτρος Περδικάτσης καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πέτρος Ζέρζης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...