Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική συνάντηση με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑΣ ΕΛΑΙΩΝΩΝ»

  
  Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική συνάντηση με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑΣ ΕΛΑΙΩΝΩΝ» με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Δενδροκομίας του ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κο Ρούμπο Αθανάσιο,  την οποία συνδιοργάνωσε  η «Καμαράκη Άννα & ΣΙΑ» Ε.Ε. με την ΔΑΟΚ Π.Ε. Πέλλας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα.
      Για την εταιρία «Καμαράκη Άννα & ΣΙΑ» Ε.Ε προλόγισαν οι Καμαράκης Ευάγγελος και Ίνδος Δημήτριος και στην συνέχεια για λογαριασμό της ΔΑΟΚ Π.Ε. Πέλλας ο Γεωπόνος Καραβίτης Σταύρος παρουσίασε στοιχεία για την καλλιέργεια της ελιάς στην Πέλλα, την λειτουργία του Ελαιοκομικού μητρώου καθώς και την νομοθεσία που διέπει την Ελιά και το Ελαιόλαδο. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κεντρικός ομιλητής Κος Ρούμπος Αθανάσιος Καθηγητής Δενδροκομίας, ο οποίος πραγματικά μάγεψε το ακροατήριο με την άψογη τεχνική και θεωρητική του κατάρτιση και την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του στην «Διαχείριση  προβλημάτων  εγκατάστασης και καρποφορίας ελαιώνων», δείχνοντας ότι είναι από τους λίγους στην χώρα που γνωρίζουν τόσο καλά την καλλιέργεια της ελιάς. Στο τέλος το ακροατήριο που στην πλειοψηφία του αποτελούνταν από ελαιοκαλλιεργητές,  βομβάρδισε στην κυριολεξία τον Κο Ρούμπο με ερωτήσεις για την διαχείριση των ελαιώνων, στις οποίες πρόθημα απάντησε έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες.
      Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Κο Ρούμπο Αθανάσιο για την εξαιρετική του παρουσίαση και την μεταφορά πολύτιμων γνώσεων στους παραγωγούς της περιοχής μας. 

                       ΔΑΟΚ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ                


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...