Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης έκανε σειρά επαφών για θέματα του Δήμου Σκύδρας μαζί με την δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.


Γιάννης Σηφάκης: Ξεμπλόκαρε το θέμα της ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου της Πετριάς 
Το Τελωνείο δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την Σκύδρα
Συναντήσεις του βουλευτή και της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με Κτιριακές Υποδομές, ΕΤΑΔ και Γενική Διευθύντρια Τελωνείων της ΓΓΔΕ κ. Γιαλούρη
Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης έκανε σειρά επαφών για θέματα του Δήμου Σκύδρας μαζί με την δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου. 
1. Κτιριακές υποδομές για νηπιαγωγείο Πετριάς
Ο βουλευτής συναντήθηκε την προηγούμενη βδομάδα με την νέα Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Ιωάννα Κοντούλη και τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Καραγιάννη για το πρόβλημα που είχε προκύψει με το έργο ανέγερσης νέου Νηπιαγωγείου Πετριάς, θέμα που λιμνάζει πάνω από δύο χρόνια. Η πρόεδρος έδωσε εντολή στις υπηρεσίες μελετών και ιδιοκτησίας να επιλύσουν το πρόβλημα. 
Την Πέμπτη 23/02/2017 έγινε σύσκεψη του βουλευτή, της δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και των υπηρεσιών για την επίλυση των προβλημάτων που είχαν προκύψει , στην διάρκεια της οποίας βρέθηκε λύση για να ξεμπλοκάρει μετά από δυό χρόνια το πρόβλημα. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα παρθούν οι αναγκαίες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Σκύδρας, θα μελετηθεί εκ νέου η διαμόρφωση του αύλειου χώρου και νέος προϋπολογισμός του έργου και θα επαναδημοπρατηθεί. 
2. Τελωνείο Σκύδρας  
Μετά τις τελευταίες φήμες που ξανά υπήρξαν περί –δήθεν- απομάκρυνσης του Τελωνείου Σκύδρας ο Γιάννης Σηφάκης μαζί με την Δήμαρχο Σκύδρας επικοινώνησαν με την Γενική Διευθύντρια Τελωνείων της ΓΓΔΕ κ. Γιαλούρη η οποία τους διαβεβαίωσε ξανά ότι το Τελωνείο Σκύδρας δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του. Η συζήτηση που γίνεται είναι η μεταφορά του Τελωνείου Βέροιας στην Κουλούρα. 
3. ΕΤΑΔ 
Η συνάντηση με την ΕΤΑΔ ( Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου) αφορούσε την παραχώρηση από την ΕΤΑΔ του οικοπέδου του Δημαρχείου Σκύδρας, του οικοπέδου του Πνευματικού Κέντρου και του οικοπέδου της πλατείας απέναντι από το Δημαρχείο Σκύδρας στον Δήμο.  
Προτάθηκε από την ΕΤΑΔ να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας η πιθανή εκμίσθωση της πλατείας με πολύ μικρό τίμημα ( που θα πληρώνει ο Δήμος στην ΕΤΑΔ) για να μπορέσει να ενταχθεί η αναβάθμιση της σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.  
Ο βουλευτής πιστεύει ότι μόνο με την καλή συνεργασία όλων των φορέων εκπροσώπησης των πολιτών και την κοινή δράση μπορεί να προκύψει αποτέλεσμα προς όφελος της κοινωνίας της Πέλλας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...