Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.


 Μια σειρά φωτογραφιών από παλιές εποχές του χωριού, που έπεσαν τυχαία στα χέρια μας, σας παρουσιάζουμε σήμερα, με την παράκληση αν έχετε κι εσείς παρόμοιες και αν θέλετε να τις μοιραστείτε με όλους, να επικοινωνήσετε με τα "Π. Ν.".
Είναι η ιστορία του τόπου μας σε διάφορες εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι εκείνων των εποχών και πιστεύουμε ότι αξίζει να δημοσιοποιείται, για να έχουν γνώση οι νεότεροι και να αναπολήσουν οι παλιότεροι.
Μέσα από αυτές τις στιγμιαίες αποτυπώσεις εκείνων των εποχών, μπορούμε να εξάγουμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον κοινωνικό ιστό, την παράδοση και την εθιμοτυπία.
Είναι οι ρίζες μας τις οποίες πρέπει να γνωρίζουμε και να τιμούμε.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...