Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Πολυξένη ΝάνουΠολυξένη Νάνου
Η πολυαγαπημένη δασκάλα παραδοσιακών χορών του Μ.Χ.Σ. Προμάχων και πολλών άλλων συλλόγων, που κάνει την "βρώμικη" δουλειά, εργαζόμενη με τα παιδιά καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εκπαιδεύοντας και μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις της στους νεότερους.
Πάθος για τελειότητα, πείσμα, επιμονή και υπομονή, με το αποτέλεσμα να την δικαιώνει πανηγυρικά σε κάθε εκδήλωση.

Χαρακτηριστικό της δυναμικότητας του ατόμου, το χθεσινοβραδινό συμβάν, όταν κατά τη διάρκεια του Πολιτιστικού Ανταμώματος των Προμάχων, δέχτηκε τσίμπημα από κάποιο ζωύφιο, με αποτέλεσμα το πόδι της να πρηστεί υπέρογκα και να σφαδάζει από τον πόνο.
Παρά τις επίμονες προτροπές των φίλων της να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αυτή αρνούμενη πεισματικά, υπέμενε, και μόνο όταν όλα τελείωσαν, ακολούθησε τις συμβουλές και οδηγήθηκε στο κέντρο Υγείας Αριδαίας.
(Πόλυ, περαστικά).


RESPECT


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...