Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Η παιδική χαρά στην πλατεία των Προμάχων


Άλλη μια δράση της εθελοντικής ομάδας των Προμάχων τελείωσε με την αναβάθμιση της παιδικής χαράς, που βρίσκεται στη κεντρική πλατεία του χωριού.
Ο συγκεκριμένος παιδότοπος είχε περιέλθει σε πολύ άσχημη κατάσταση με σκουριασμένα παιχνίδια, πολλές βρομιές από αδέσποτα και γενικά αποτελούσε ένα τοπίο, που δεν περιποιούσε τιμή για το χωριό.
Έτσι η εθελοντική ομάδα, ήρθε σε επαφή με τους τοπικούς δημοτικούς συμβούλους και με τον ίδιο τον δήμαρχο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημά της  για υλική βοήθεια.
Επί τέσσερις ημέρες στον χώρο της παιδικής χαράς επικρατούσε ένας οργασμός εργασιών και οι εθελοντές καθάρισαν, έβαψαν, ζωγράφισαν τοποθέτησαν γλάστρες, κάδους αποριμμάτων,  περιέφραξαν τον χώρο με πλέγμα και πόρτες, ανήρτησαν πινακίδες και δημιούργησαν ένα παραμυθένιο τοπίο, το οποίο σφύζει από ζωή και χαρούμενες φωνές παιδιών κάθε απόγευμα.

Ευχή της ομάδας αλλά και παράκληση, οι γονείς που θα πηγαίνουν τα παιδιά τους στον χώρο, να τον σέβονται και να τον διατηρούν όπως τον βρίσκουν, αφού σε μια γωνιά έχουν αφήσει τα κατάλληλα εργαλεία(σκούπα, φαράσι, ποτιστήρι).

Να τονίσουμε ότι η ομάδα κινείται αφιλοκερδώς, με σκοπό να προβάλλει τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής,  βάζοντας χρήματα πολλές φορές από τον κουμπαρά της, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη δράση της θα συζητηθεί....0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...