Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ
Καλεσμένος φίλων του από την Αλμωπία, ο Πύρρος Δήμας, ο θρυλικός Ολυμπιονίκης των πολλών χρυσών μεταλλίων, βρέθηκε στην ταβέρνα του Πέτρου Σατζάκη στους Προμάχους, σε ένα απολαυστικό δείπνο μέσα σε φιλικό και οικογενειακό κλίμα.
Πολλοί συνεργάτες του, συνάδερφοι και συναθλητές του τον συντρόφευσαν, ενώ η είδηση της έλευσης του στο χωριό, μεταδόθηκε σαν αστραπή και πλήθος θαυμαστών του, πέρασε από την ομήγυρη για να τον δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί του.
Απλός και καταδεκτικός όπως πάντα, χάρισε τα χαμόγελά του και μοίρασε πολλές ευχές σε όλους.
Μάλιστα σε προτροπή μας να κάνει πιο επίσημη την παρουσία του στην περιοχή μας, υποσχέθηκε ότι θα γίνουν κάποιες δράσεις με σκοπό την διάδοση του αθλήματος που τόσο επάξια εκπροσώπησε, τόσο σε σχολεία, όσο και σε τοπικούς συλλόγους.
Από τη μεριά μας, του εκφράσαμε την μέγιστη τιμή που αποτελεί η παρουσία του στο χωριό μας, τους κατοίκους του οποίου ο συμπαθέστατος  Πύρρος, υπεραγαπά.

Το δείπνο ήταν ανεπίσημο, λέχθηκαν πολλά επί πολλές ώρες, και λόγω της φύσης του προσωπικού, κρατάμε το απόρρητο σεβόμενοι τον άνθρωπο και την ιδιωτικότητά του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...