Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

"Ας θυμηθούμε τα παλιά" - ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΜια εξαιρετική δουλειά για το παρελθόν του χωριού, που παρουσίασαν πέρυσι τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Προμάχων με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Σταυρούλας Μόλη.

Συμμετείχαν οι μαθητές:

Βαρελά Δήμητρα
Βέσκου Αικατερίνη
Γεώργου Γιώργος
Γούδη Άννα
Γούδη Παρασκευή
Μητσάνης Γιώργος
Μητσάνης Πέτρος
Μπάτσης Χρήστος
Παπασωτηρίου Γιώργος
Παπασωτηρίου Χρήστος
Πρόσιου Ραφαηλία
Τζαβέλας Παύλος


Ευχόμαστε οι φορείς του χωριού  να παραδειγματιστούν από τους μικρούς μαθητές, ώστε να δημιουργήσουν μια παρόμοια έκθεση σε μόνιμη βάση, σε κάποιον από τους πολλούς προσιτούς δημόσιους χώρους, που υπάρχουν στο χωριό και παραμένουν ανεκμετάλλευτοι.

                Επιμέλεια: Μαρία Βαρελά - Photorama-Studio
"Αφανής" εργάτης του χωριού, που κάνει όλη την "βρώμικη" δουλειά, για να αναδείξει τομείς του χωριού, δουλεύοντας αφιλοκερδώς στο παρασκήνιο, για τους συλλόγους που  με τους φακούς της και την καλλιτεχνική οπτική αποτυπώνει στιγμές της ζώσας ιστορίας, αφήνοντας παρακαταθήκη για το μέλλον.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...