Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.


Οι Πρόμαχοι απέκτησαν θάλασσα!!!

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της εκπληκτικής φωτογραφίας που μας έστειλε ο αναγνώστης μας Α. Χ. και στην οποία αποτυπώνονται τόσο σουρεαλιστικά τα παιχνίδια της μητέρας φύσης.
Είναι τραβηγμένη από τα υψώματα του Θεοδωρακείου Αλμωπίας και με την "αιώνια" ομίχλη, που τέτοια εποχή σκεπάζει όλο το λεκανοπέδιο, θαρρεί κανείς ότι στην περιοχή δεσπόζει η αρχαία λίμνη, που ο θρύλος λέει ότι υπήρχε πριν εκατονταετίες και ότι το χωριό των Προμάχων που διακρίνεται στο βάθος, απέκτησε παραλίες.

Εμείς σας την παρουσιάζουμε, με την κρυφή ελπίδα να μην μπούν κάποιες "τρελές" φουτουριστικές σκέψεις στα μυαλά των πολιτικών μας, για προεκλογικές υποσχέσεις του τύπου "θα σας φέρουμε θάλασσα".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...