Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


Μια μοναδική έκθεση παλιών φωτογραφιών λειτουργεί τις μέρες αυτές στο κέντρο νεότητας των Προμάχων.
Η  έκθεση παρουσιάζει πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής τόσο του χωριού, όσο και της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας μας. Κυριαρχούν βέβαια σκηνές από διάφορες πολιτιστικές και χορευτικές εκδηλώσεις, αλλά υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες από την καθημερινή ζωή του χωριού.
Εμπνευστής και διοργανωτής της πολύ ενδιαφέρουσας πρωτοβουλίας, είναι ο Πέτρος Σέλκος, ο θρυλικός χοροδιδάσκαλος του χωριού, ο οποίος έχει αφιερώσει ψυχή και σώμα για την ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης του χωριού, και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της μεγάλης οπτικοακουστικής συλλογής που διαθέτει στο αρχείο του.
Συνιστούμε σε όλους να επισκεφθείτε την όμορφη έκθεση για να γνωρίσετε μερικές στιγμές των παλιών εποχών και είμαστε σίγουροι ότι θα δείτε με άλλο μάτι τους αγώνες που έδωσαν οι πρόγονοί μας για να κρατήσουν την οικογένεια και τον τόπο μας ζωντανούς, παλεύοντας με την ανέχεια και την φτώχεια, κρατώντας την αξιοπρέπεια και την τιμιότητά τους και τιμώντας την παράδοση ευκαιρίας δοθούσης.
Πάρτε μια μικρή γεύση από την πλούσια συλλογή...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...